Wednesday, January 2, 2019

Tuesday, January 1, 2019

Tuesday, December 11, 2018

Koleksi kali ini


Koleksi baju yang siap dalam masa 1 minggu.
Waauwiii 💟💟💟

Jahit sambil isi masa lapang hari cuti minggu, jahit masa malam kalau tak ngantok.. 😄😄😄
Sebab kalau malam, biasa aku memang tido awal pon.. 

Maka, inilah hasilnya..
Tadaa...

Sewater with hood : Zayyad 4 Tahun

Transformers : Zayyad 4 Tahun



SAM fireman : 4 tahun (anak kawan pejabat)
  
Day dress with panty diaper: Hana  1 tahun

Day dress with panty diaper: Hana  1 tahun

Day dress with panty diaper: Hana  1 tahun

Long Pant with sleeveless : Hana  1 tahun

Day dress with Long Pant : Hana  1 tahun

Long Pant with sleeveless : Hana  1 tahun





Teddy Baby Melon untuk Hana lagi

Baju kembang setaman untuk Hana.

Ada Panty diaper lagi.


Ada seluar panjang juga.




Ha.. sama kan macam baju kat entry sebelum ni.. 
Mestilah sama, sebab kain campur-campur 😛😛😛

Inilah dia teddy baby tu..💕💕💕


My little PONY Hana

Baju untuk Hana 1 tahun 1 bulan lagi.
Mak ngah jahit special untuk anak buah kesayangan Mak Ngah ni. 

Day dress dan inner short yang dipakai dengan diaper.


Seluar panjang dan  t-shirt sleeveless.

Day dress ruffle layer kembang setaman.

Tara.. Pony hana 💖💖💖

Hadiah untuk Cikgu Zayyad

Jahit bag untuk cikgu sekolah Zayyad. 

Saja bagi hadiah untuk cikgu, banyak jasa cikgu-cikgu ni didik dan jaga Zayyad.
Alhamdulillah dapat cikgu dan sekolah yang baik. Moga Allah rahmati jasa cikgu semua.

Beg ni boleh isi telekung solat dalam kereta. 
Ada zip dan tempat untuk pegang, ada snap button kat pemegang tu.


Beg ni pulak untuk mak letak barang-barang nak pergi jalan pergi pasar. 
Dah lama mak minta buat, baru siap akhirnya.. 
Ikut mood juga nak buat, hahaha 😘😘😘

Fireman : SAM

Tempahan jahit baju daripada kawan pejabat untuk anak  dia yang berumur 4 dan 2 tahun kot..

Siap jugak akhirnya, lama dah order sebenarnya. 
Biasalah kalau jahit ikut mood ni, kalau tak de mood memang tak boleh jahit kan.. 😜😜







Baju baru Hana

Mak ngah jahit untuk Hana lagi. Olleyyyy... 💖💖💖💖